Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen - Vergoedingen

Maak direct een afspraak

Vergoedingen fysiotherapie 2022

Het Eigen Risico voor uw totale zorguitgaven vanuit de Basisverzekering is € 385,– per jaar.

Voor de fysiotherapiebehandelingen zullen de gevolgen minimaal zijn. De meeste Fysiotherapeutische zorg wordt al een paar jaar bekostigd door uw eigen Aanvullende Verzekering (AV). Voor u betekent dit dat u, mits goed en voldoende verzekerd, geen eigen bijdrage hoeft te betalen en dat de kosten fysiotherapie ook niet voor uw Eigen Risico gelden.

Van Belang is dus: een goede aanvullende verzekering met voldoende dekking zorgt ook in 2021 voor goede Fysiotherapeutische Zorg.

Behandelingen na een operatie vallen onder de basisverzekering. In dit geval bent u aan de specialistische zorg in het ziekenhuis vaak al uw Eigen Risico kwijt en zullen de eerste 20 Fysiotherapie-behandelingen voor eigen rekening komen. Hiervoor kunt u zich verzekeren via uw aanvullende verzekering.

Het is daarom in alle gevallen aan te bevelen dat u binnen uw mogelijkheden een zo’n goed mogelijke Aanvullende Verzekering (AV) afsluit. Hiermee zorgt u er voor dat u kunt blijven rekenen op de beste zorg, die dan bovendien volledig vergoed wordt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vanaf 1 december zijn de overzichten aanwezig waarop de verzekeraars staan die een AV verzekering aanbieden.

Dus let op: Verzeker u goed om fysiotherapie vergoed te krijgen uit uw aanvullende verzekering.

Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen

Maak direct een afspraak