Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen

Maak direct een afspraak

Huisregels van de praktijk

1. Aanmeldingsprocedure

1.1 U dient zich te melden bij het secretariaat of de behandelend fysiotherapeut. Het is niet toegestaan u zonder zich eerst gemeld te hebben te vervoegen tot het behandelgedeelte. Dit om redenen van privacy van onze patiënten.

1.2 Voor het maken van een afspraak dient u uw verzekeringspas mee te nemen.

1.3 Wij hanteren een wachttijdenbeleid, wat betekent dat wij er op toe zien dat u binnen maximaal zes werkdagen een afspraak heeft.

2. Leveringsvoorwaarden

2.1 Op onze dienstverlening zijn leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze liggen ter inzage bij ons secretariaat.

2.2 Onze fysiotherapeuten vallen onder de Wet Bijzondere Dienstverlening in de Gezondheidszorg. Dientengevolge is een klachtenprocedure van toepassing. Ook deze ligt ter inzage op ons secretariaat.

3. Betalingsafspraken

3.1 Een behandeling dient tenminste 24 uur van te voren te worden afgezegd. Indien dit niet het geval is wordt een behandeling in rekening gebracht.

3.2 Onze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage op ons secretariaat.

4. Behandeling

4.1 Neemt u een handdoek of badlaken mee.

4.2 Kom op tijd en meld u bij de secretaresse of de behandelend fysiotherapeut om vervolgens plaats te nemen in de wachtkamer.

4.3 Draagt u in het geval van oefentherapie kleding waar u gemakkelijk in kunt bewegen en neem sportschoenen mee die alleen binnen gedragen worden. Het is niet toegestaan om met buitenschoenen de oefenzaal te betreden.

4.4 Indien nodig kunt u gebruik maken van de fitnesstoestellen in de revalidatie ruimte . Tijdens gebruik van deze ruimte zijn de regels van de praktijk van toepassing. Dit betekent dat u uw handdoek eerst op het fitnesstoestel legt voordat u plaats neemt. Het gebruikte toestel dient schoon achter gelaten te worden voor de volgende gebruiker. Het is niet toegestaan uw mobiele telefoon mee de ruimte in te nemen. Ook is het niet toegestaan voeding mee te nemen. U kunt wel uw eigen flesje water meenemen.

4.5 U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de revalidatie ruimte.

4.6 U kunt alleen onder begeleiding van uw fysiotherapeut de revalidatie ruimte betreden.

5. Aansprakelijkheid

5.1 U dient uw persoonlijk eigendom bij u te houden, of op te bergen in een locker met sleuteltje. De medewerkers van praktijk Diepeveen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, schade of diefstal van uw eigendommen.

Onze Huisregels kunt u ook als PDF-bestand downloaden.

Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen

Maak direct een afspraak