Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen - De Praktijk

Maak direct een afspraak

Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen

prehealth-interieur

Fysiotherapie & Revalidatie Diepeveen is sinds de jaren 90 een begrip in de regio Haarlem. We staan bekend om onze snelle en efficiënte behandelmethodes, waarbij het belang van de patiënt altijd voorop staat.

Welke vorm van fysiotherapie, revalidatie of training u nodig heeft, is afhankelijk van uw klachten. Tijdens het eerste bezoek aan onze praktijk neemt een van onze specialisten deze met u door. Bij klachten aan schouder, elleboog, pols, knie, enkel of voet kunnen we besluiten tot een echografisch onderzoek voor een optimale diagnose.

Als u op uw eerste afspraak komt, neemt u uw legitimatiebewijs en uw zorgpas mee? Dan kunnen wij administratief ook alles in orde maken.

Behandeling

Aan de hand van het vooronderzoek kiezen we de meest effectieve therapie. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer fit en pijnvrij bent. We geven u bewegingsadviezen en houden uw vorderingen in de gaten. Ook kunt u onder begeleiding van een therapeut oefenen in onze speciale oefenzalen met fitness- en cardioapparaten.

Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen

Maak direct een afspraak